אוכל
אוכל
עוגה לשבת

עוגיות שפריץ חמאה נימוחות

גם פריכות, גם נמסות בפה וגם שוקולדיות: המתכון הזה לעוגיות חמאה מזולפות הולך לשדרג לכם את משלוח המנות הקרוב, ובאופן כללי לסדר אתכם בגזרת הפינוק המתוק לסוף השבוע

|mako אוכל| פורסם10:39
עוגיות שפריץ חמאה ושוקולד (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
Rating:4.791reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם חמאה, רכה מאוד
  • 80 גרם (שני שליש כוס) אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • 1 חלבון L
  • חצי כפית תמצית וניל
  • חצי כפית קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
  • 35 גרם (רבע כוס) קורנפלור, מנופה
  • 170 גרם (כוס ושליש) קמח
  • 100 גרם שוקולד חלב או מריר, קצוץ
  • 1 כפית שמן קנולה

אופן ההכנה:

1מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם אבקת סוכר ומלח לקרם רך. מוסיפים חלבון, תמצית וניל, קליפת לימון מגוררת וקורנפלור ומערבלים להטמעה. מוסיפים את הקמח ומעבדים במהירות נמוכה רק עד לקבלת בצק אחיד.

2מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר משונן של 1 ס"מ, ומזלפים גלים או פסים במרווחים גדולים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה. אפשר גם ליצור מהבצק צורות בעזרת מזרק להכנת עוגיות. מעבירים לקירור לשעה.

3מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים את העוגיות 12-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים.

>> רוצים עוד? בואו לבלוג המהמם של ענבל

4ממיסים את השוקולד הקצוץ במיקרוגל או על בן מארי, מוסיפים שמן ומערבבים.

5טובלים כשליש מכל עוגייה בשוקולד, מניחים על תבנית מרופדת בייר אפייה ומקררים עד להתייצבות. שומרים את העוגיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il