
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם אבקת סוכר ומלח לקרם רך. מוסיפים חלבון, תמצית וניל, קליפת לימון מגוררת וקורנפלור ומערבלים להטמעה. מוסיפים את הקמח ומעבדים במהירות נמוכה רק עד לקבלת בצק אחיד. 2מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר משונן של 1 ס"מ, ומזלפים גלים או פסים במרווחים גדולים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה. אפשר גם ליצור מהבצק צורות בעזרת מזרק להכנת עוגיות. מעבירים לקירור לשעה. 3מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים את העוגיות 12-15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים. >> רוצים עוד? בואו לבלוג המהמם של ענבל 4ממיסים את השוקולד הקצוץ במיקרוגל או על בן מארי, מוסיפים שמן ומערבבים. 5טובלים כשליש מכל עוגייה בשוקולד, מניחים על תבנית מרופדת בייר אפייה ומקררים עד להתייצבות. שומרים את העוגיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |