
עוגת תפוזים קלאסיתתפוזים מתקתקים וריחניים הם הבסיס לעוגה הזאת, שכל כולה קלאסיקה ישראלית: בחושה שמכינים בפחות בשעה, ובינתיים כל הבית מוצף בריחות של פרדס רענן. עשו לעצמכם טובה ותכפילו כמויות מראש בשביל שתי תבניות![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :תבנית אינגליש קייק סטנדרטית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1משמנים היטב תבנית אינגליש קייק ומחממים תנור לחום 170 מעלות. 2מקציפים במיקסר ביצים וסוכר למשך 3-4 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. והנה היא שוב|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3מוסיפים באיטיות את השמן בזרם דק וממשיכים להקציף את התערובת כשתי דקות נוספות. 4בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. 5מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין מיץ תפוזים ואת תערובת הקמח. >> לאתר של קרן אגם - נשואה למאפייה 6מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 7מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ 30-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 8מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |