
המצרכים :לבצק עוגיות שוקולד צ'יפס:
לגבינה:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק של עוגיות השוקולד צ'יפס: מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה, שני סוגי סוכר ומלח כ-3 דקות, עד לקבלת קרם רך. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים שוקולד צ'יפס ולשים קלות כדי שיתפזרו בבצק. 2מהדקים שלושת רבעי מכמות הבצק לתבנית מרובעת 20x20 ס"מ, ומעבירים למקרר. מגלגלים מיתר הבצק כדורים קטנים של כ-2 וחצי ס"מ, משטחים אותם מעט ביד מקומחת ושומרים בינתיים בצד. 3מחממים תנור ל-160 מעלות. >> עוד מתכונים מתוקים מחכים לכם באתר של ענבל 4מכינים את מלית הגבינה: מערבבים בקערה בינונית גבינת שמנת, סוכר, קמח ותמצית וניל. מוסיפים ביצים טרופות בהדרגה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5מוציאים את תבנית הבצק מהמקרר ומשטחים את מלית הגבינה על הבצק. מפזרים את כדורי בצק העוגיות באופן מרווח. 6מכניסים את התבנית לתנור החם ואופים 50-60 דקות, עד שהתערובת יציבה בדפנות אך עדיין מעט רוטטת במרכז. 7מצננים חצי שעה בתנור כבוי ומעבירים לקירור מלא במקרר (רצוי למשך הלילה). חותכים לקוביות וזוללים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |