
טירמיסו לימוןהבעיה הגדולה עם הטירמיסו הלימוני הזה, חוץ מזה שהוא מבייש קינוחים אחרים, היא שצריך להכין אותו לילה מראש - ואז לשאת את נוכחותו במקרר ולהתאפק לא להטביע בו כף בכל פעם שעוברים באזור. זה לא קל, אבל זה שווה![]() צילום: עדי קלינגהופר |
המצרכים :לתבנית פיירקס 25*35 ס"מ גבוהה:
לקרם לימון (למון קארד):
לקרם מסקרפונה:
אופן ההכנה:1מכינים קרם לימון (למון קארד): מחממים בסיר קטן סוכר, מיץ לימון, קורנפלור וחלמונים תוך טריפה מתמדת, עד שהקרם מסמיך (זה לוקח כמה דקות). לא מפסיקים לערבב. 2מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה. טורפים היטב עד לקבלת קרם חלק. מניחים בצד עד ההרכבה. 3קרם מסקרפונה: מקציפים במיקסר עם וו בלון גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קציפה יציבה. 4מרכיבים את הטירמיסו: טובלים בישקוטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית, עד לכיסוי מלא. מורחים על הבישקוטים חצי מכמות קרם המסקרפונה ומיישרים בפאלטה או כף. 5מסדרים קומה נוספת של בישקוטים טבולים בחלב, ועליהם מורחים את יתרת קרם המסקרפונה. מעבירים למקרר לשעה. 6משטחים את קרם הלימון על המסקרפונה. מעבירים למקרר לכמה שעות, ועדיף לילה. טירמיסו לימון של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופרבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |