אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגת תפוחים פרווה רכה ועסיסית

לא משנה כמה עוגות תפוחים יש לכם בארסנל, תשקלו להוסיף גם את זאת של עדיקוש. היא קלה להכנה ברמה של בדיחה, ריחנית ומגרה בשיגעון, רכה שבא לישון איתה, טעימה ממש ואפילו פרווה

|mako| פורסם06:12
עוגת תפוחים בחושה (צילום: עדי קלינגהופר)
צילום: עדי קלינגהופר
Rating:4.589reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:

  • 3 תפוחים ירוקים גדולים
  • 1 כפית קינמון
  • 3 ביצים L
  • שליש כוס סוכר לבן
  • 1 כוס סוכר חום כהה
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • אבקת סוכר, לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי.

2קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנטנות.

3מערבבים את התפוחים עם הקינמון בקערה.

4בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר לבן, סוכר חום כהה ושמן.

5מוסיפים קמח, שקדים טחונים, אבקת סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים היטב.

6מוסיפים את התפוחים ומערבבים רק עד איחוד.

7משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה. מעבירים פנימה את הבלילה ואופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

8מצננים קלות ומפזרים אבקת סוכר.

** אפשר לאפות את העוגה בתבנית מלבנית בינונית.

והניחוחות, מי יציל אותנו מהניחוחות?והניחוחות, מי יציל אותנו מהניחוחות?|צילום: עדי קלינגהופר

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

תגיות:תפוחים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il