אלו גובי מהיר

המרכיבים:
3 כפות שמן צמחי
1 קוביית תיבול הודית
5 תפוחי אדמה (עדיף אדומים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 כרובית בגודל בינוני, מפורקת לפרחים קטנים
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר רחב. מוסיפים את קוביית התיבול ובעזרת כף עץ מוהלים אותה אל תוך השמן. מערבבים עד שעולה ניחוח של תבלינים, בערך דקה.

2. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ופרחי הכרובית. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות או עד שהם מקבלים צבע זהוב.מוסיפים כוס מים למחבת, מתבלים במלח ופלפל.

3. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים להבה בינונית כ-15 דקות, או עד שהכרובית ותפוחי האדמה מתרככים.

בקרו בבלוג של עז תלם

>> בפעם הקודמת למדנו על הדרך הכי מהירה לגלען דובדבנים
>> מתוקים שלי: קראמבל דובדבנים
>> לכל הטיפים והמתכונים ב"סודות השפים"