השנים עוברות, הטרנדים מתחלפים, ותפוחי אדמה נשארים הפופולריים שבתוספות. פעם זה פירה, פעם צ'יפס ופעם קוביות תפוחי אדמה בתנור, ומעל כולם עדיין חולש האב הרוחני של כל אלה: תפוח אדמה צלוי בשלמותו, מה שנקרא באנגלית ג'אקט פוטטו ומוגש עם תוספות משל עצמו. אבל גם בלי תוספות - קליפה פריכה ובפנים תוך רך ונימוח זה לא בדיוק שילוב שאפשר לעמוד בפניו. ואחרי שגילינו את השיטה לקצר את ההכנה שלו בערך בחצי - אנחנו בכלל מכורים על מלא.

@rightguysreview #factorcap #viral #potatoe #rightguysaldireviews #rightguys® #fyp #foryou #foryoupage #foodhack #hack Cook potato’s in half the time #aldi ♬ original sound - RIGHT GUYS

אז מה עושים אם בשלבים מתקדמים של הכנת שניצלים פתאום מבינים שתפוחי אדמה שלמים בתנור הם התוספת המושלמת להגיש איתם? התשובה היא: מיד מחממים תנור ונועצים כפית בתוך כל  אחד מהתפודים (כפית מתכת כמובן, בלי אף חלק של פלסטיק). כמובן שככל שהתפודים קטנים יותר, האפייה שלהם תהיה מהירה יותר.

העניין הוא כזה: הכפית מוליכה חום, כך שברגע שהיא נעוצה בתוך התפוד היא בעצם מוסיפה לו מוקד נוסף של חימום, פנימי. יש גאדג'טים שעובדים על העיקרון הזה - מקלות מתכתיים שנועצים בתוך תפוחי אדמה בשביל להאיץ את התרככותם - אבל אין שום סיבה לבזבז עליהם כסף כי כפית עושה עבודה פשוט נהדרת. התוצאה? קיצור של משהו כמו 20 דקות בזמן שלוקח לתפוחי האדמה להתרכך.

רוצים לראות בעיניים? הנה התוצאה לפניכם:

@rightguysreview Reply to @stac3783 #potato #foods #foodhack #food #hack #foodie #part2 #cook #bake #factorcap #cookinghack #cooking #fyp #foryou #foryoupage #hacks ♬ original sound - RIGHT GUYS

ניסיתם? ספרו לנו איך יצא!