חביתות הן משהו שאנחנו אוהבים לאכול גם בבוקר וגם בערב, ואין טיפ או טריק או חידוש שלא ניסינו: הוספנו סודה וחלב לבלילה של הביצים, הפרדנו חלמונים וחלבונים ואפילו הקפאנו ביצים במקפיא ואז הפשרנו אותן בשביל לקבל מרקם חמאתי. ובכן, עכשיו "טריק" חדש מטיקטוק עומד על הכוונת שלנו.

>> מתכונים לראש השנה

את הטריק החדש תרמה משתמשת בשם feelgoodfoodie והוא נקרא "אומלט אינסייד אאוט": מחממים מחבת, שמים על המחבת גבינה מגוררת (מאיזה סוג שרוצים, הכל יעבוד), מעליה יוצקים שתי ביצים טרופות, ממליחים ומוסיפים עשבי תיבול אם רוצים, מקפלים ומקבלים חביתה קריספית שלחלק מהאנשים נראית מרחוק כמו סמבוסק או קטאייף.

@feelgoodfoodie

Crispy inside out omelette! Such a great low carb breakfast and you can top with any ant veggies! ##learnontiktok ##eggbreakfast ##insideoutomelette

♬ original sound - Feel Good Foodie

נכון, גבינה מגוררת בחביתה היא לא חידוש, אבל בדרך כלל יוצקים את הבלילה עם הגבינה כבר מעורבבות, או שמוסיפים את הגבינה המגוררת לביצים שכבר במחבת, וזה כל החידוש. למקרה שאתם הולכים לנסות את השיטה כבר עכשיו - קחו בחשבון שאין צורך לשמן את המחבת, יש מספיק שומן בגבינות כדי שהן לא יידבקו אליה. כמו כן, לא להשתמש באש גבוהה מדי, על מנת למנוע מהגבינות להישרף.