תודו שלא כזה כיף לשטוף בלנדר מלוכלך - הסכין שלו מחוברת למיכל, תמיד קצת מפחיד לתקוע את היד עם הסקוץ' בתוכו ויוצא שאנחנו מקרצפים אותו בצורה קצת דרדלה.

אז מה עושים? אחרי שמסיימים לעבוד עם המכשיר, ממלאים את הבלנדר במים חמים (בערך בחצי הגובה) מוסיפים קצת סבון נוזלי, מכסים ומערבלים. שופכים את הנוזל שבבלנדר, שוטפים מעט במים וזהו - הבלנדר נקי. המים החמים ממיסים את הלכלוך והערבול במנוע החזק מחליף את פעולת הסקוץ'.

נסייג ונגיד שאם אתם מכינים משהו שומני (כמו פסטו, אבל את זה אתם אמורים להכין במעבד מזון גם ככה), כדאי לקרצף את המכשיר, אבל בשביל שייקים ונוזלים לא שומניים אחרים - זהו פתרון פלא. 

צפו בסרטון שמסביר את העניין:

>> לכל הטיפים שלנו
>> בתנור של אביבה: עוגיות פרעצל וניל