יש טיפים קטנים שברגע שתחליטו לאמץ אותם תבינו שהם ילוו אתכם שנים, והטיפ הזה לייבוש קליפות הדרים הוא בדיוק אחד מאלה. למה? כי הוא ממש פשוט לביצוע ומתאים כמעט לכל מאכל שתכינו, מלוח או מתוק. רק תחשבו על עוגת גבינה שמתובלת בקליפות לימון אפויות, ירקות אפויים בתיבול אשכולית או עוף בתנור בניחוח תפוזי משכר. מומלץ להכין כמות גדולה ולשמור בהקפאה. בכל זאת, כולנו צריכים שהתבלינים האהובים עלינו יהיו בהישג יד. 

אז איך מכינים תבלין קליפות הדרים? בקלות.

1. מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. בוחרים פרי הדר שאוהבים.

3. מגרדים את הקליפה במגרדת או בפומפייה עדינה.

4. מסדרים את הקליפות המגוררות על נייר האפייה בשכבה אחידה.

5. אופים שעתיים-שלוש, מצננים ושומרים בכלי אטום במקפיא.

>> הנה מתכון לירקות שורש חורפיים אפויים בתנור שהולכים בול עם קליפות ההדרים שתכינו
>> בשבוע שעבר היו לנו כאן ארבע דרכים מבריקות לשדרוג שוקו חם