את מרבית סוף השבוע האחרון השתדלנו להעביר בתוך המים או תחת המזגן הנאמן. בזמן הזה נתקלנו ברשתות החברתיות בדיון ער לגבי בחירת אבטיח. אכן מדובר באמנות חמקמקה, בייחוד כשזה נוגע לסוגיית ההקשה/חבטה על האבטיח.

>> מתכונים לשבועות

בשביל כל המבולבלים והרעבים (או צמאים) לאבטיח אדום טוב, מתוק ובשל, הנה קיצור תולדות בחירת אבטיח, 5 טיפים פשוטים וקלים ליישום שיחסכו מכם את התיסכול הנוראי (נשמע ציני, אבל זה לא) שבלפתוח אבטיח ולגלות שהוא פשוט לא טוב. לשנן ולא לשכוח: