איך סוחטים לימון? זה פשוט - חוצים את הלימון לשניים בסכין ולוחצים בעזרת הידיים או מסחטה. עד היום, זו הדרך היחידה שהכרנו, אבל וידאו מגניב שנתקלנו בו ברשת לימד אותנו שאפילו לא צריך לחצות את הלימון לשניים כדי להוציא ממנו מיץ לימון טרי. והיתרון הכי חשוב - ככה לא סובלים מגרעינים שנופלים לתוך הסלט, ועכשיו לך תדוג אותם.

>> בואו לפייסבוק שלנו

אז מה עושים? מגלגלים את הלימון על משטח עבודה כדי לרכך את החלק הפנימי שלו ולהבטיח שיצא לנו כמה שיותר מיץ. דוקרים את החלק העליון של הלימון עם סכין קטנה, ויוצרים חתכים קטנים. אחרי שעשינו את כל זה, סוחטים את הלימון מעל קערה - המיץ יצא מהחתכים, הגרעינים המעצבנים יישארו בפנים ונוכל להשתמש אפילו שוב בלימון במועד מאוחר יותר, כי לא חתכנו אותו ואין מצב שהוא יתייבש לנו. וואללה, למדנו משהו חדש. 

(מקור)

>> איפה אפשר למצוא יין במחיר של קפה?
>> מבשלים עם הילדים: עוגת אננס הפוכה