זה כבר נהיה כמעט לא נעים, אבל מה לעשות שטיקטוק הפכה לפלטפורמת טריקים ושדרוגים לא רעה בכלל? רק לפני שבוע התוודענו לשיטה יעילה לסחיטת לימונים, והנה מגיע עוד טריק שאנחנו כבר לא יכולים לחכות לנסות וליישם בעצמנו.

אז ככה: כמה פעמים יצא לכם לעמוד מול עוגה שלמה שהכנתם (או עוגה שקניתם, אף אחד לא עומד כאן למשפט על השקעה כזאת או אחרת) בזמן שכולם מחכים לקבל את הפרוסה שלהם ואתם מרגישים את כל המבטים נישאים אליכם וברור שכולם חושבים "רק שאני לא אקבל את החתיכה הראשונה והמתפרקת"? אז תודות למשתמשת mimstercx לא תצטרכו יותר לדאוג, והכל בזכות פריט אחד: המלקחיים שלכם. ניתן לצפות בהדגמה המקורית:

@mimstercx

My mom is a beast ##fyp ##food ##lifehack ##creative

♬ original sound - janicecastro436
  

עוגת שוקולד איטלקית פרוסה ומוכנה (צילום: חן שוקרון, mako אוכל)
צילום: חן שוקרון, mako אוכל

אז בשביל היישום של השיטה צריך בסך הכל להפוך את המלקחיים ולהשתמש דווקא בידיות, כנגד הטבע של המלקחיים, ומימי מתארת זאת כך: "העוגה נחתכת למשולשים מושלמים". כנראה ש-5.5 מיליון השיתופים מעידים על כך שהשיטה עובדת. ואנחנו מתכוונים לבדוק בבית.