תהיו איתנו רגע: קיץ, חם, הגעתם הביתה בסוף יום מתיש ודביק אחרי שכל היום תכננתם על הגלידה הקטיפתית והמעולה שמחכה לכם בשקט בפריזר. אתם עדיין איתנו? אז פתחתם את הפריזר ושלפתם את הגלידה המדוברת - רק כדי לגלות שהיא התמלאה בגבישי קרח מעצבנים. הקטיפתיות מכם והלאה, וכל מה שנשאר מהפנטזיה זה מרקם גושי וטעם של קרח ישן. 

אז מסתבר שיש מה לעשות כדי למנוע את התופעה המעצבנת הזאת, וזה גם ממש פשוט. התופעה הזאת מתרחשת כי אוויר קר מהמקפיא חודר דרך מכסה לא אטום מספיק למכל הגלידה שלכם, ומשפיע על המרקם. כדי ליצור איטום שימנע את הבעיה כל מה שצריך זה חתיכת ניילון נצמד. פורשים את הניילון הנצמד מעל הגלידה שנשארה במכל, מהדקים את הניילון אל הגלידה עצמה, משאירים את השוליים בחוץ וסוגרים את המכסה כרגיל. 

בפעם הבאה שתפתחו את הגלידה היא תהיה כמו חדשה. 

לכתבה המקורית