רק לפני שבוע טלטלנו את עולמכם עם מתכון לג'חנון מדפי אורז (נו מה, באמת חשבתם שאחרי הבורקס והמלאווח הוא לא יקבל גרסה משלו?), והנה עוד חדשות מסעירות בתחום הבצק המגולגל האהוב. אז לטובת כל אלה שחשקה נפשם בג'חנון אבל אינם מצוידים בסיר ג'חנון ייעודי – יש דרך נוספת להכין אותם, ומבטיחים לנו שהתוצאה מהממת.

את הטיפ להכנת הג'חנון קיבלנו בקבוצת אמהות מבשלות ביחד מבלה אהרונוביץ', שמכינה ככה ג'חנון כבר למעלה מעשור והוא הולך כך: משמנים תבנית כסף חד פעמים בשמן קנולה, מניחים בתוכה את הג'חנונים (אפשר להשתמש גם בג'חנונים קפואים כמובן) ומפזרים מעליהם מעט סוכר. אוטמים היטב את התבנית עם 2 יריעות של נייר כסף ומאופים עשר שעות בחום של 120 מעלות.

זהו: בלי לחם, בלי מים ובלי סיר. בלה מבטיחה שהם יוצאים רכים ואחידים, לא מתפרקים וכמובן שטעימים.  בתאבון.