אוכל
אוכל טוב

זה הזמן האידיאלי לצלייה של חזה עוף

מכירים את מה שאומרים על אבוקדו, שהוא קשה קשה ואז בשנייה אחת הופך לרקוב, בלי שום שלב ביניים? אז אותו הדבר בדיוק עם חזה עוף: נסו לצלות אותו שנייה פחות מדי, והוא יישאר ורוד, נא ומגעיל. צלו אותו שנייה אחת יותר מדי - ותקבלו סוליה. אז איך יוצאים מזה? גם אנחנו תהינו, והנה התשובה

אוכל טוב | פורסם 06/11/19 07:17 
חזה עוף במרינדת חרדל ודבש  (צילום: kateafter | Shutterstock.com )
צילום: kateafter | Shutterstock.com