שקיות במבה אסם (צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל)
שקית שקית שעל המדף, מה הדרך הכי טובה לפתוח אותך? | צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל

אם אתם מחובבי החטיפים - במבה, תפוצ'יפס ודומיהם - שגם אוהבים לחלוק (יש כזה דבר?), אנחנו חושבים שמצאנו את הטיפ הקטן שישנה לכם את החיים. בעזרת הטיפ הזה תוכלו לפתוח את השקית של החטיף, ליצור בה פתח רחב מספיק בשביל שכולם יוכלו לתחוב את ידיהם בלי שזה ייעשה מגעיל, ובעיקר - להעמיד את השקית על השולחן ביציבות. איך עושים את זה? זה קל: מחוררים את השקית בערך האמצע (ראו בסרטון). אפשר לעשות את זה עם השיניים, או בעזרת מספריים או כלי חד אחר. עכשיו מכניסים את האצבע, ומתחילים להרחיב את החור סביב סביב, תוך קריעה מבוקרת של השקית, עד שהוא מספיק גדול. זהו, עכשיו נותר רק להניח את השקית באמצע השולחן, ולתת בבליסה המשותפת.

>> כל הטיפים למטבח
>> וגם עוגת שוקולד אחת מהממת, בלי ביצים ובלי חלב