לקלף מנדרינה (צילום: צילום מסך מאתר jewelpie)
איך מגיעים לכזו תוצאה בלי לדחוף את הציפורניים מתחת לקליפה? | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie

הנה שיטה שהולכת לשנות לנו את החיים. כי הרי אנחנו אוהבים מנדרינות, אבל נמנעים מאכילתן בשל הטינופת והידיים הדביקות הכרוכות בקילופה. ובכן, לא עוד: מהיום לוקחים סכין, מבצעים את החיתוך המהיר – וטורפים את הפרי המתוק מבלי לסכן את המניקור או הצורך לשטוף ידיים.

שלב 1 (צילום: צילום מסך מאתר jewelpie )
1. חותכים את הראש של המנדרינה, מבלי לפגוע בבשר הפרי | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
שלב 2 (צילום: צילום מסך מאתר jewelpie)
2. חותכים גם את הראש השני | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
שלב 3 (צילום: צילום מסך מאתר jewelpie)
3. יוצרים עם הסכין פס לכל אורך המנדרינה | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
שלב 4 (צילום: צילום מסך מאתר jewelpie)
4. פותחים כמו אקורדיון | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie

שלב 5 (צילום: צילום מסך מאתר jewelpie)
5. זוללים בהנאה | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
 >> בחרנו את המתכון הכי שווה שעלה בבלוגים השבוע