ברור שכולכם, וכולנו, וכל מי שרק רוצה יכול להכין ירקות צלויים בתנור, אבל ירקות צלויים שהם גם קריספיים וכיפיים באמת? את זה כבר ממש לא כולנו יודעים איך לעשות. החדשות הטובות הן שבשביל ירקות צלויים מוצלחים, כאלה שמוציאים את מיטב הטעמים מכל ירק וירק, כל מה שאתם צריכים זה שמן, מלח ועוד מרכיב אחד לא צפוי שככל הנראה כבר קיים במזווה שלכם.

אז אם אתם מחפשים להוסיף לירקות שלכם אקסטרה קראנצ'יות, תזדקקו פשוט למעט קורנפלור. בדרך כלל משתמשים בקרונפלור כדי להסמיך או לעבות נוזלים, אבל הפעם התפקיד שלו שונה. תסמכו עלינו: ברגע שתוסיפו לירקות הצלויים שלכם קורנפלור פעם אחת, לא תוכלו עוד בלעדיו.

אנטיפסטי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
אנטיפסטי | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

בדרך לביס המושלם, אתם יכולים להתחיל בתהליך הצלייה הרגיל שלכם: מורחים שמן זית על הירקות, מלח וכל תבלין אחר שאתם אוהבים, ופשוט מוסיפים מעט קורנפלור. אין כמות מדויקת שמומלצת כאן, אבל היחס אמור להיות בערך כף קורנפלור לכ-450 גרם ירקות. מוודאים שהירקות מצופים באופן שווה מכל הצדדים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20-45 דקות, תלוי בירקות, ונהנים מקראנץ' מושלם.