כשנכנסים לשגרה של עבודה, לימודים, ילדים ובית - מהר מאוד גם המטבח נכנס לשגרה, "נדבקים" לכמה מתכונים שפשוט לנו להכין ושלכולם אוהבים, וזהו. אבל כמה פעמים כבר אפשר לאכול את אותו תפוח האדמה בדיוק? גם מנה פשוטה אפשר לשדרג בקלות עם קצת יצירתיות ותיבול פחות שגרתי, ולהוסיף פלפל לחיים. את תפוחי האדמה האלה מכינים עם מיונז מתובל ופירורי לחם לתנור כך שהם מקבלים ציפוי קראנצ'י וטעם עשיר. 

מה עושים? 

פורסים את תפוחי האדמה הקלופים דק דק. ככל שיהיו דקים יותר - הם ייאפו בקלות רבה יותר.

את פרוסות תפוחי האדמה מקפיצים במחבת עם שמן כ-8 דקות, ומוסיפים להם מלח, פלפל ומעט אורגנו. 

בהמשך - מעבירים את תפוחי האדמה לכלי המתאים לאפייה בתנור. מוסיפים מעליהם שכבה נדיבה של מיונז מתובל ומפזרים מעל הכל את פירורי הלחם. 

מכניסים לתנור - וזהו: יש לכם מאפה תפוחי אדמה משודרג: קצת ספייסי, קצת קראנצ'י ומאוד מאוד טעים.   

>> ניסינו את המכשיר החדש להכנת פנקייק
>> סניף חדש וכשר למסעדת קלואליס היוקרתית