יש מנות שאחרי שאוכלים אותן במסעדה הן לא יוצאות מהראש. הדוגמה שהכי קל לחזור אליה היא לביבות הבטטה של אורנה ואלה - מתכון שממשיך לככב במטבחים ביתיים הרבה אחרי שהמסעדה עצמה כבר איננה. 

אבל הלביבות לא לבד. ככל שהשנים חולפות מצטברים אצלנו עוד ועוד מתכונים למנות שאנחנו מתים להכין בבית, ולפעמים אנחנו אפילו עושים את זה. מה למשל? כאן למטה תמצאו כמה מתכונים למנות מוצלחות במיוחד, שאכלנו במסעדות והחלטנו שראוי לקחת איתנו הביתה. ומתי הזמן הטוב ביותר לאמץ את מתכוני המסעדות למטבח הביתי, אם לא בימי הקורונה המתרחשים עלינו ממש עכשיו.