ידוע לכל כי אחד האתגרים המרגיזים ביותר שעומדים בפני האדם הוא המאבק הפתטי עם בקבוקי קטשופ שנראים כמעט מרוקנים, אבל רואים שעוד יש בהם איזו מנה-שתיים של תלוליות קטשופ פוטנציאליות. בזכות טיקטוק (וספציפית הטיקטוקרית קייסי ריגר) גילינו טריק באמת מדהים, שאשכרה עובד. והכל פיזיקה פשוטה.

זה הולך ככה: אוחזים היטב בבסיס הבקבוק - לא בצוואר הבקבוק - אלא בחלק שרחוק מפתח היציאה, ומתחילים לסובב את הבקבוק בתנופה בתנועה מעגלית עם כיוון השעון מספר פעמים ברצף כשהזרוע בה אוחזים בבקבוק נשארת ישרה. זהו זה. 10 שניות בערך, וכל הנוזל מתרכז ממש צמוד לפקק ויוצא בקלי קלות. ניסינו את הטיפ בעצמנו ומצאנו אותו יעיל ביותר לניצול אותן טיפות עקשניות שלפעמים לא זוכות לראות אור יום מחוץ לבקבוק ומתבזבזות להן. 

View this post on Instagram

A post shared by Mako אוכל (@mako.foodies)

כמובן שאפשר ורצוי ליישם את השיטה הזאת גם על רטבים או ממרחים אחרים. מה שכן, חשוב מאוד לוודא שהפקק סגור היטב, אחרת תבלו את המשך היום בקרצופים וניקיונות. 

בקבוק קטשופ כמעט ריק (צילום: Jeppe Gustafsson, shutterstock)
בקבוק קטשופ כמעט ריק | צילום: Jeppe Gustafsson, shutterstock