יש לכם שאריות גלידה, שאף אחד לא מביע בהן עניין? הנה פתרון בשבילן: פשוט ערבבו אותן עם קמח תופח, שלחו לתנור (180 מעלות, משהו כמו 45 דקות) וזהו - יש לכם עוגה. הכמויות הן שתי כוסות גלידה על כוס וחצי קמח תופח, והתוצאה אולי לא תהיה קרוקומבוש, אבל היא בהחלט תהיה משהו נחמד להגיש עם התה.

רוצים לשדרג? העוגה תקבל בשמחה תוספות כמו שוקולד צ'יפס, אגוזים או צימוקים. 

אלינוער היא בעלת הבלוג המטבח של אלינוער

>> בפעם שעברה שדרגנו שוקו חם עם נשיקות של קצפת

>> עוד טיפים בווידיאו