מכינים קפה קר (אספרסו או נס, מה שאתם אוהבים) מרוכז (כלומר חזק) יחסית, ומוזגים לתבנית קרח. מעבירים למקפיא - וזהו. מעכשיו, בכל פעם שיתחשק לכם לגוון את אחר הצהריים עם קפה קר, כל מה שתצטרכו לעשות זה למזוג לעצמכם כוס חלב, ולערבב בתוכה 2-3 מהקוביות.

* בבלוג המטבח של אלינוער תמצאו, מעבר לאהבת המטבח, גם סיפורים אמיתיים הכתובים בחוש הומור פרוע - כשכל מילה אמת.
 
>> לכל הטיפים המצולמים
>> בשבוע שעבר הכנו עוגה בחושה בשני צבעים
>> והנה כדורי שוקולד בהגשה משודרגת!