

רוסטביף מנתח פיקניהתכירו את הפיקניה, נתח מעולה של בשר בקר ישראלי שיפתיע אתכם מחיר וידהים אתכם בטעם. צלייה בתנור תעשה פה את העבודה בשבילכם ותשיג לכם רוסטביף ישראלי מהמם, משויש וחגיגי שתתענגו על כל פרוסה ממנויהונתן בורוביץ'|mako אוכל| פורסם22/08/1820:45 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני צלייה (נתח בטמפרטורת מקרר לא ייצלה באופן אחיד. חלקו הפנימי יהיה נא והחיצוני עשוי מדי). 2מחממים תנור ל-230 מעלות בפונקציית טורבו+חום עליון. זה הצבע שלו מבפנים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3חורצים את שכבת השומן בעזרת סכין חדה לאורכה ולרוחבה ומעסים את הנתח בשמן זית. מתבלים במלח גס בנדיבות. 4מניחים את הנתח בשלמותו על רשת צלייה מעל תבנית, כשהצד של השומן פונה מעלה ומעבירים לתנור לצלייה במשך כ-15 דקות, או עד שהשומן קיבל צבע מושחם יפה. זיגוג דבש - מומלץ ביותר|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל5מנמיכים את הטמפרטורה בתנור ל-140 מעלות וצולים כשעה נוספת. (צלייה בחום נמוך לאחר צריבה בחום גבוה היא הסוד לצלייה אחידה ולרכות מתבקשת) 6דוקרים באמצעות מד חום בשר את מרכז הנתח ומודדים 58 מעלות. מוציאים את הנתח מהתנור וממתינים 10 דקות. הצעת הגשה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל7פורסים ומגישים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |