אוכל
אוכל

קארי דגים שכל אחד יכול להכין

נכון, השם קצת מאיים, אבל אם יש לכם בבית משחת קארי וחלב קוקוס, נשאר לכם רק להצטייד בדג בורי ישראלי טרי וטוב ואתם כבר כמעט שם

|mako אוכל| פורסם08:12
קארי דגים (וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו)
וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו
Rating:1.378reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 300 גרם פילה בורי (בלי עור)
  • 3 בצלי שאלוט
  • 4 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף
  • 5 שיני שום, קלופות
  • קצת שמן
  • תערובת קארי אדום במשחה
  • 2 כוסות חלב קוקוס
  • 1 בטטה גדולה, קלופה וחתוכה לקוביות
  • קצת סוכר חום

לתיבול והגשה:

  • ענפי בזיליקום
  • עלי כוסברה
  • ליים, חתוך לטריזים
  • פלפל צ'ילי אדום, חצוי לאורך
  • שעועית ירוקה עדינה, מופשרת
  • שבבי קוקוס (לא חובה)

אופן ההכנה:

1טוחנים היטב במעבד מזון או בלנדר מוט את השאלוט, הג'ינג'ר והשום.

2מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים מעט את התערובת. מוסיפים את משחת הקארי, חלב הקוקוס והבטטה. מבשלים 15 דקות.

3חותכים את הדג לנתחים בגודל ביס ומוסיפים לקארי. מבשלים עוד 10 דקות.

4לפני ההגשה מפזרים מלמעלה בזיליקום, כוסברה, טריזים של ליים, צ'ילי אדום, שעועית ירוקה ואפילו שבבים של קוקוס, אם יש. מגישים במחבת עצמה.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?

תגיות:קארי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il