
קארי דגים שכל אחד יכול להכיןנכון, השם קצת מאיים, אבל אם יש לכם בבית משחת קארי וחלב קוקוס, נשאר לכם רק להצטייד בדג בורי ישראלי טרי וטוב ואתם כבר כמעט שםרותי רוסו|mako אוכל| פורסם07/01/2008:12 ![]() וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו |
המצרכים :
לתיבול והגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים היטב במעבד מזון או בלנדר מוט את השאלוט, הג'ינג'ר והשום. 2מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים מעט את התערובת. מוסיפים את משחת הקארי, חלב הקוקוס והבטטה. מבשלים 15 דקות. 3חותכים את הדג לנתחים בגודל ביס ומוסיפים לקארי. מבשלים עוד 10 דקות. 4לפני ההגשה מפזרים מלמעלה בזיליקום, כוסברה, טריזים של ליים, צ'ילי אדום, שעועית ירוקה ואפילו שבבים של קוקוס, אם יש. מגישים במחבת עצמה. איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי? תגיות:קארי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |