
אמנון פריך עם רוטב חמאה ועשבי תיבוללטגן פילה של דג ישראלי טרי בביצה ופירורי פנקו מתובלים זה תמיד טוב. להוסיף לכל היופי הזה רוטב של חמאה והרבה הרבה עשבים - זה כבר טוב שבעתייםרותי רוסו|mako אוכל| פורסם28/01/2007:10 ![]() וידאו AVI: מבשלים עם קשת, קשת 12 |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מתבלים את פירורי הפנקו במלח ופלפל. 2מקמחים את הדג משני הצדדים, טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הפנקו המתובלים. 3מחממים מחבת עם שכבה יפה של שמן ומטגנים את הדג מהצד של העור. הופכים ומטגנים מהצד השני. מוציאים לנייר סופג. 4מחממים בסיר קטן את החמאה עד שהיא נמסה. 5קוצצים את כל העשבים ביחד עם השום והצ'ילי ומוסיפים לחמאה. 6מגררים פנימה הרבה קליפת לימון. 7מסדרים את הדג על צלחת ויוצקים עליו את החמאה עם התבלינים. איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי? ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |