אוכל
אוכל

אמנון פריך עם רוטב חמאה ועשבי תיבול

לטגן פילה של דג ישראלי טרי בביצה ופירורי פנקו מתובלים זה תמיד טוב. להוסיף לכל היופי הזה רוטב של חמאה והרבה הרבה עשבים - זה כבר טוב שבעתיים

|mako אוכל| פורסם07:10
אמנון פריך עם רוטב חמאה (וידאו AVI: מבשלים עם קשת,  קשת 12  )
וידאו AVI: מבשלים עם קשת, קשת 12
Rating:4.258reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 נתחים של פילה אמנון ישראלי טרי, עם העור
  • פירורי פנקו
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קמח
  • ביצה טרופה
  • שמן
  • 100 גרם חמאה
  • צרור פטרוזיליה
  • אורגנו, רוזמרין ותימין טריים (חלקם או כולם)
  • 2 שיני שום
  • צ'ילי חריף טרי
  • לימון שלם

אופן ההכנה:

1מתבלים את פירורי הפנקו במלח ופלפל.

2מקמחים את הדג משני הצדדים, טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הפנקו המתובלים.

3מחממים מחבת עם שכבה יפה של שמן ומטגנים את הדג מהצד של העור. הופכים ומטגנים מהצד השני. מוציאים לנייר סופג.

4מחממים בסיר קטן את החמאה עד שהיא נמסה.

5קוצצים את כל העשבים ביחד עם השום והצ'ילי ומוסיפים לחמאה.

6מגררים פנימה הרבה קליפת לימון.

7מסדרים את הדג על צלחת ויוצקים עליו את החמאה עם התבלינים.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il