המצרכים:

1 דג טרי רצוי דניס

2 כפות רוטב סויה

3 כפות מיץ לימון

קמח, מלח ופלפל

לרוטב:

3 כפות שמן

2 שיני שום פרוסות

צ'ילי פרוס

ג'ינג'ר חתוך לרצועות

חצי בצל סגול

חצי כוס מים

כף סוכר חום

3 כפות מיץ לימון

2 כפות רוטב סויה

כף רכז עגבניות

כפית קורנפלור מדוללת במעט מים.

בצל ירוק, כוסברה.

 

אופן ההכנה:

1. חורצים את הדג לרוחבו ברווחים של סנטימטר. יוצקים עליו מיץ לימון וסויה ומחכים חמש דקות.

2. מחממים חצי סמ שמן במחבת. מערבבים קמח עם מלח ופלפל ומקמחים את הדג בשכבה דקה.

3. מטגנים בשמן החם חמש דקות מכל צד.

4. במקביל, מכינים את הרוטב: שמים את השמן במחבת וכשהוא חם מטגנים בו את כל הירקות כשתי דקות. מוסיפים את כל שאר החומרים למעט הקורנפלור. מבשלים שתי דקות ומסמיכים עם הקורנפלור.

5. יוצקים על הדג, מפזרים מעל בצל ירוק, כוסברה וצ'ילי אדום פרוס.