המצרכים:

2 דגי פורל טריים

מעט קמח לקימוח
מלח ופלפל

40 גרם חמאה לטיגון

כף צלפים במלח, שטופים

עוד 40 גרם חמאה

מיץ מלימון אחד

מלח, פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים קמח, מלח ופלפל. חורצים בכל צד של הדג כחמישה חריצים, מצפים בתערובת הקמח.

2. מחממים חמאה על המחבת ומטגנים בה את הדגים כ3-4 דקות מכל צד. 

3 סוחטים את הלימון פנימה ומבשלים עוד דקה.

4. מעבירים לצלחת בזמן הזה קולפים את האספרגוס. מבשלים במי מלח רותחים 3-4 דקות ומסננים. מניחים ליד הפורלים.

לרוטב:

5. ממיסים חמאה וצלפים במחבת וכשהיא מבעבעת, יוצקים פנימה מיץ לימון, מלח ופלפל לדקה נוספת.

6. יוצקים על הדגים והאספרגוס, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.