אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
11.07.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פרמזן לעניים, פסטה בכלום עבודה, קציצות ושלל מתכונים לשבת

צילום: ShutterStock
קציצות עוף עם ירקות
צילום: ארז גולקו, In My Kitchen

לא קורה הרבה שאנחנו רואים סיר של קציצות עוף ויוצא לנו "וואו". הפעם זה קרה. למתכון: קציצות עוף עם ירקות

פסטה סלמון
צילום: רותם אלון, אוכל טוב

ככה מכינים גורמה במהירות האור – עם מינימום כלים ומינימום מצרכים. למתכון: פסטה סלמון ב-5 מרכיבים

עוף לשבת של יונית צוקרמן

קבלו מתכונים לארוחה אסלית שמכינים מתוצרת מקומית: חומוס, לאפות ביתיות, סלט זוקיני, עוף בשזיפים ועוגת שזיפים בחושה. למתכונים לשבת

צילום: יונית סולטן צוקרמן, אוכל טוב
עוגת פאדג' שוקולד בשני מרכיבים - עם קצפת
צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב

האמת, גם אנחנו פקפקנו. איפה הקמח? איפה החמאה? איפה למען השם הסוכר? אבל עובדה זו עובדה. למתכון: עוגת פאדג' בשני מרכיבים

ביצה מקושקשת
צילום: ShutterStock

מה אם נגיד לכם שאתם יכולים להוסיף גם טעם וגם קראנץ' לכל מנה שבעולם (כמעט), להפוך את הסלט למעניין ואת המקושקשת הכי פשוטה לפינוק כיפי במיוחד, וכל זה מהלחם היבש שגם ככה שוכב לכם במטבח? ככה מכינים פרמזן לעניים

קציצות סלק אחרי
צילום: אסף רונן

שדרוג בריא וטעים רצח לקציצות שכבר יוצאות לכולנו מהחורים. למתכון: קציצות בשר וסלק

סירות פילו ממולאות - מקרוב

בזמן שאתם הגשתם לאורחים שלכם סתם בורקס, אנחנו למדנו מרון יוחננוב איך מכינים בורקס גבינה ופטריות שנראה פחות כמו בורקס ויותר כמו הדבר הכי מהמם שיצא מהתנור שלכם אי פעם. למתכון: סירות פילו ממולאות

צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן