למנה ראשונה: כבד קצוץ

הפיתוי להכין כבד קצוץ כל השנה, הוא גדול מאוד. אבל מנה כזאת צריך לשמור לארוחות באמת מיוחדות, כמו ערב פסח. המתכון הבא הוא של השף עמיר אילן שמשלב בתוכו טעמים מסורתיים עם כמה טעמים מפתיעים.

>> לגרסת ההדפסה ולמתכון לכבד קצוץ

כבד קצוץ (צילום: Ellert, L., GettyImages IL)
כבד קצוץ. כבר מתחילים להרגיש את החג | צילום: Ellert, L., GettyImages IL

עוד מנה ראשונה: גפילטע פיש של אהרוני

במקור הגפילטע פיש (דג ממולא ביידיש) הוא דג קרפיון פרוס ממולא בתערובת דגים וטעמים אחרים. עם השנים הפך הגפילטע לקציצת קרפיון אפרפרות שאו שאוהבים, או ששונאים. כך או כך, אי אפשר לעבור את פסח בלעדיהן.

>> לגרסת ההדפסה ולמתכון לגפילטע פיש

למנה עיקרית ולתוספת: צלעות טלה עם תפוחי אדמה של חיים כהן

הצלעות הן החלק היותר מעודן ואיכותי של הטלה, ואין ספק שהן הנתח הכי מרשים שאפשר לשים על שולחן החג. חיים כהן מביא לכם מתכון שרק נראה קשה להכנה ויוצר מנה סופית יפהפיה ומושקעת.

>> לגרסת ההדפסה ולמתכון לצלעות טלה

אין תמונה
עוגת ג'פונז. השקעה ברוכה

לקינוח: עוגת ג'פונז חגיגית לפסח

כשזה נוגע לקינוחים, אין ספק שאפשר לסמוך על מיקי שמו. העוגה הכי חגיגית שאפשר להכין לפסח - עם קרמים, דקורציות והרבה גלאנץ.

>> לגרסת ההדפסה ולמתכון לעוגת ג'פונז חגיגית לפסח

לחצו כאן לכל המתכונים לפסח שלנו