קוראים ושובעים: ספר בישול אכיל
הוצאת ספרים גרמנית הולכת להוציא ספר בישול אכיל, שדפיו עשויים מבצק פסטה יבש ומשמשים כחלק מהמתכון. דווקא את הספר הזה לא היינו רוצים למצוא בחנויות הספרים המשומשים
מאי ברונפמן
mako אוכלפורסם:
הקישור הועתק
מתי לאחרונה אכלתם ספר למנה עיקרית? הסטודיו הגרמני לעיצובKorefe, הוציא ספר בישול חדש עם מתכון אחד בלבד - מתכון ללזניה, שהמרכיב העיקרי בה הוא הספר עצמו. כל עמוד הוא בעצם דףלזניהמבצקפסטה, שחושף את השלב הבא במתכון. את התוצאה הסופית אוכלים כמובן.
הספר עוצב בשביל הוצאת ספרים גרמנית בשםGerstenberg, המתמחה בספרי בישול ואמנות, ויימכר במהדורה מוגבלת. הסיבה שאנחנו לא אומרים לכם היכן קונים אותו היא שזה עדיין לא קורה.



מצאתם טעות לשון?