אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
08.02.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

שבת באווירה איטלקית, קסולה שמריח מדהים ונראה אפילו עוד יותר מדהים, קינוחים ועוד

צילום: דור משה, פאי בריבוע
תבשיל קסולה צרפתי ביסטרו גרינברג
צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב

אין כמו תבשיל בשרני וטוב בבישול ארוך שממלא את כל הבית בריח משכר: המתכון הזה לתבשיל קסולה צרפתי הוא בדיוק כזה – גם יפיץ ניחוחות מטריפים וגם יוציא את העיניים לכל מי שיביט בו. למתכון

חמוצים כרוב כבוש

המתכון הזה לכרוב כבוש חרפרף וטעים הולך לסגור לכם הרבה פינות - הוא מושלם לנשנוש לצד כל מנה ואידיאלי לליווי המשקה של הערב, אבל אם אתם כמונו - אתם תזללו אותו ישר מהצנצנת. למתכון

צילום: אינה שנדר, אוכל טוב
קרקר שיבולת שועל Knaeckebrot

קרקרים ביתיים עם שיבולת שועל, קמח מלא ועוד המון בריאות. ואתם יודעים מה מגניב במתכון הספציפי הזה? אין בו שום תוספת שומן, והתוצאה כל כך טעימה שזה לא חסר לרגע. למתכון

צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב
לזניית גבינות
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

צריכים עזרה עם מתכונים לארוחת שבת? אחרי כמה סופי שבוע בשריים, השבוע אנחנו במצב רוח קליל וחלבי יותר - מה ששלח אותנו ישירות למטבח האיטלקי. למתכונים

טרייפל מרס מושחת
צילום: שני בריל, בבושקה הפקות

הקינוח המשפחתי המושלם, שאוכלים בכפיות ישר מהקערה: שכבות של בראוניז שוקולדיים, קצפת וניל וקצפת שוקולד, יחד עם המון שברים מתוקים של חטיפי מרס. למתכון

כרובית מטוגנת

הנה כרובית מטוגנת שהיא להיט בטוח, עם 2 טיפים של אבי לוי. ראשית מגישים אותה עם מטבוחה, אבל השדרוג לא נגמר שם - חכו שתראו במה הוא מבשל את הכרובית לפני הטיגון. למתכון

צילום: Peredniankina, ShutterStock
ריבועי שוקולד ופקאנים מהבלוג פאי בריבוע
צילום: דור משה, פאי בריבוע

אם גם אתם, כמונו, נוהים אחרי כל מה שהשם שלו מתחיל ב"חיתוכיות", חושבים שפאי פקאן הוא המצאה מושלמת ומשוכנעים שאין דבר ששוקולד לא משדרג - כנראה תמותו על המתכון זה, שהוא הרבה מהכל. למתכון

טארט קרם שוקולד ותותים ללא אפייה
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

מתכון לפאי עם קרם שוקולד ותותים, שמקסים להכין למי שאוהבים. מתכון פשוט, ללא אפייה, לעוגה שהיא גם מרשימה וגם טעימה בטירוף, וכולה משדרת אהבה. למתכון

תגובות סגור

...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן