אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
06.05.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

השבוע זכינו לארח כאן עוגת גבינה אצילית ברמות, ועוד כמה מנות מרהיבות לא פחות

צילום: רויטל פדרבוש, מטבח לייט
פטריות ממולאות גבינות
צילום: אמיר מנחם

קחו את כל מה שחשבתם על הפטריות הממולאות של שנות השמונים, וחשבו מסלול מחדש. כדאי לכם. למתכון: פטריות ממולאות

פוקצ'ה ממולאת אנטיפסטי

רון יוחננוב עם פוקצ'ה אדירה שבתוכה מוכמנים ירקות צלויים וגבינה. שלמות. למתכון: פוקצ'ה במילוי אנטיפסטי

צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב
עוגת גבינה אפויה נדירה
צילום: רויטל פדרבוש, מטבח לייט

איך מכינים עוגת גבינה גבוהה גבוהה, שלא קורסת ולא נשברת? בדיוק ככה. למתכון: עוגת גבינה שלא קורסת

סמבוסק גבינות
צילום: פאני דוד, אוכל טוב

לא משנה באיזה מצב רוח אתם, תבנית כזאת של סמבוסק חמים ומנחמים בטוח תוכל לעזור. למתכון: סמבוסק גבינות

קציצות ברוטב עגבניות
צילום: OlgaMiltsova, Istock

רגע לפני שאנחנו נקברים בגבינות על שלל אחוזי השומן שלהן - ארוחה בשרית לשבת. למתכונים לשבת

לחמניות לשקשוקה
צילום: נופר צור, אוכל טוב

לחמניות רכות רכות, עם טריק שעוזר להן להישאר טריות אפילו יום אחרי. למתכון: לחמניות לשקשוקה

עוגת גבינה עם קרם לימון
צילום: קרן אגם, אוכל טוב

ואת כל המתכונים שלנו לשבועות אתם יכולים למצוא כאן: מתכונים לשבועות

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן