mako
פרסומת

5 דברים שאסור להכניס למיקרו

את זה שאסור לחמם ביצה במיקרו יודע כל מי שעיניו בראשו (אולי בניכוי כמה חשבונות פינטרסט), אבל האם ידעתם שגם את הברוקולי צריך להכין רק בדרכים אחרות? וחכו, זה לא הכל

mako אוכל
פורסם:
ברוקולי צלוי - תמונה ראשונה
הברוקולי - שלב ראשון | צילום: הדר אליאס, mako אוכל
הקישור הועתק

המיקרוגל הוא ללא ספק אחת ההמצאות המבריקות של המאה ה-20 - ויודע זאת כל מי שניצב מול פיתה קפואה ובבטנו רעב מקרקש שאינו סובל דיחוי. עם השנים למדנו להכין בו שלל מאכלים שלפני זה לא היינו מעלים על דעתנו שיכולים להתקיים בלי תנור (מכירים צ'יפס במיקרו? אתם חייבים להכיר! וגם בראוניז, מק אנד צ'יז, ואפילו עוגת גבינה!), ונהנינו משלל עצות לחימום והפשרה מוצלחים. ובתוך כל זה תמיד ידענו: מי שחייו יקרים לו, שלא יעז לנסות לחמם ביצה במיקרו, פן יבולע לו!

אז היום אנחנו כאן דווקא בשביל לדבר על הדברים שאסור להכניס למיקרו, ולא על אלה שאפשר ואף מומלץ, ואולי תתפלאו אבל יש פה כמה שאנחנו בטוחים שלא חשבתם עליהם. ידעתם, למשל, מה קורה לברוקולי כשמבשלים אותו במים במיקרו? נאמר זאת כך: שום דבר טוב. ותראו מה זה, הביצה והברוקולי לא לבד. רוצים לדעת עוד? הנה: