בפעם הקודמת שפיצה האט השוויצו במוצר חדש, מצאנו את עצמנו כועסים ממש. לא אהבנו את הפיצה קראון, ולא טרחנו להסתיר את זה. אבל למרות המחלוקת הנושנה ההיא, אל הפיצה החדשה - צ'יזי בייטס קוראים לה - ניגשנו ללא משוא פנים. ייחודה של הצ'יזי בייטס הוא בנגיסי הבצק שבשוליה, שאמורים לשפוע גבינה ולהעניק לזולל את האקסטרה פינוק מעבר לגבולות המשולש. בפועל הם לא שופעים שום דבר חוץ ממלח, ובכל זאת - מצאנו אותם ראויים. למה? או.

אין תמונה
הצ'יזי בייטס. לאנשים שרוצים לחלוק

אליבא דפיצה האט, את נגיסי הבצק יש לאכול באופן הבא: ראשית יש לתלוש אותם מהמשולש, אחר כך לטבול ברוטב העגבניות המצורף ואז לזלול בתאווה. משסיימתם עם הנגיסים אתם מוזמנים להתפנות למשולש עצמו. אנחנו, כצרכנים ממושמעים, הלכנו לפי ההוראות, ואלה היו הממצאים: הצ'יזי בייטס מלוחים ברמה בלתי נתפסת, אבל אם מסירים מהם מעט מהמלח הגס שפוזר עליהם ביתר-נדיבות הם דווקא ממש טעימים, רוטב העגבניות מפתיע לטובה (וגם מרגיע מעט את המליחות), ולסיום: כשמגיעים למשולש עצמו הבטן כבר חצי מלאה, שזה די חיובי בסך הכל. ייתכן שזו הסיבה שבפיצה האט טוענים שהפיצה החדשה מתאימה לאכילה קבוצתית - המגש באמת מספיק ליותר אנשים.

עוד באוכל טוב:

 

פיצה צ'יזי בייטס של פיצה האט בחיים האמיתיים
וככה היא נראתה במציאות. קצת פחות שופעת, אבל וואללה טעימה

 

אז כן, הבייטס שבפיצה החדשה הם המצאה חמודה, אבל מה שאותנו הכי הסעיר זה בכלל להיזכר עד כמה פיצה של פיצה האט היא דבר טעים. לקחנו חצי עם בצל וחצי עם זיתים ירוקים, ונהנינו מהמשולשים מאוד מאוד - מהרוטב, מהבצק, מהכל. אפילו מהצ'יזי בייטס.

מבצע השקה עד סוף יולי: פיצת צ'יזי בייטס + פיצה משפחתית ב-110 שקלים. 

>> מתכונים לשבועות