אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
29.10.20

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

היו לנו כמה קילרים השבוע, ובראשם פרעצלים בלי שמרים מבצק יוגורט פשוט

צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב
לחם בסיר
צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל

מינימום מצרכים, מערבבים קצת ואופים בתוך סיר סגור. שהאחרים ילושו, אנחנו ננוח. למתכון: לחם בסיר

פרעצל מבצק יוגורט

השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק מהיר, 4 מרכיבים בסך הכל והוא מוכן לעבודה. למתכון: פרעצל מבצק יוגורט

צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב
סלט סלק
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

בארוחת השבת שלנו השבוע מככבים סופריטו עסיסי שחלמנו עליו חודשיים לפחות, ושני שחקני משנה חתיכים ובריאים. למתכונים לארוחת לשבת

עוף באריסה
צילום: רותם אלון, אוכל טוב

בדיוק כשחשבנו שכבר אי אפשר להפתיע אותנו עם מתכונים מקוריים לעוף, נתקלנו במתכון הזה של ג'יימי אוליבר. למתכון: עוף באריסה ופלפלים

פופקורן כרובית
צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

ככה מכינים חטיף בריא ומהמם שמתחסל בדקות. למתכון: פופקורן כרובית

עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו
צילום: קרן אגם, אוכל טוב

יהיו שיאמרו, אם יש לכם אוראו בבית - בשביל מה להכין עוגיות? התשובה שלנו: פחחחחחח. למתכון: עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן