אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
08.12.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

טיפים משפים למנות חזה עוף מושלמות, לביבות מנצחות וסופגניות טבעוניות

צילום: DronG, ShutterStock
מדריך לביבות בנדיקט
צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

אתם יכולים להמשיך להתרגש מסופגניות עם מילויים הזויים, אנחנו ברשותכם מעדיפים לפנות את מרכז הבמה לכוכבת הצנועה אך האמיתית של החג הכי טעים בלוח השנה. למתכון

סופגניות טבעוניות
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

מי אמר שטבעונים לא יכולים לחגוג את חנוכה כמו שצריך? יכולים גם יכולים, עם סופגניות מטריפות לא פחות מהרגילות. אז זהו, באופן רשמי נגמרו לכם התירוצים - השנה מכינים סופגניות בבית. למתכון

עוגת תפוזים ושמן זית קלאסית
צילום: בבושקה הפקות, אוכל טוב

אצלנו זה עדיין מפתיע אנשים, אבל האיטלקים מרבים להשתמש בשמן זית לאפיית עוגות מהסוג הזה. חשוב להשתמש בשמן זית עדין, שאיננו משתלט על טעם העוגה. למתכון

צ'יפס אפוי
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

ניסיתם פעם להיגמל מצ'יפס? עדיף שלא תנסו, כי מניסיון - הסיכוי שתצליחו הוא אפסי ומטה. אז מה כן? אתם מוזמנים להתמכר יחד איתנו לצ'יפס האפוי הזה. למתכון

חזה עוף עסיסי
צילום: DronG, ShutterStock

בואו שנייה, תגלו לנו בסוד: נכון שגם אתם מתקשים עם חזה עוף? נכון שגם לכם הוא יוצא בחלק גדול מהמקרים יבשושי כמו סוליה בסהרה? אז שאלנו את השפים איך הם מכינים את חזה העוף שלהם. למתכונים

סלט ירקות שורש אינדונזי
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

אוקיי, כשדמיינו סלט כרוב זה ממש לא מה שחשבנו עליו. קבלו סלט טעים טעים עם קולרבי וגזרים, שהשוס האמיתי שלו הוא הרוטב האסייתי. למתכון

מרק ריבולטה
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

כשמסתכלים על המרק הכמעט נזידי הזה קשה לדמיין שבמקור הוא היה אוכל של עניים, שהתאמצו בכל יום למצוא משהו למלא בו את הבטן. למתכון

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן