הימים ימי סגר, המטבח שלנו עובד שעות נוספות, הילדים כל הזמן רעבים, ואם להיות כנים - גם המבוגרים קמים למקרר כל רבע שעה, סתם לראות מה חדש, אבל איכשהו יוצא שאנחנו זורקים המון אוכל. ככה זה, אם בשגרה נראה לנו טבעי לחלוטין לחמם במיקרו את מה שנשאר מהסיר של אתמול, ואפילו שלשום - כשאנחנו בבית אנחנו תמיד מתכננים את הארוחה הבאה. וזו הקודמת? שאהבנו מאוד? שחצי סיר נשאר ממנה? תזכירו לנו מי זאת. 

אז החלטנו לנסות משהו חדש: לתכנן קדימה, לא לאכול את אותה המנה יומיים רצוף, אבל בהחלט למחזר. האתגר הראשון שלקחנו הוא פירה. אנחנו מתים על פירה, אבל גם הראשונים להודות שהוא פחות משהו ככל שעובר הזמן. אז מצאנו חמש דרכים נפלאות למחזר אותו: מוופל בלגי מושחת, דרך מאפינס קלילים שכולם יחטפו, ועד ללזנית גבינות, טבעות פירה כיפיות ואפילו פיצה אמיתית מבצק מושלם.