אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
18.01.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פסטה ברוטב בטטה קרמי, כרוב אדום צלוי ומהמם ושבלולי שמרים עם שוקולד מריר ושקדים

צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב
בוריק טונה ותפוחי אדמה
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

כבר מזמן הבנו שמוזנא היא אחת המתמודדות הכי משמעותיות בעונה הנוכחית של "מאסטר שף", בפרק של שבוע שעבר שוב הבנו למה. למתכון

כרובים צלויים בטחינה וציר בקר
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

אנחנו מתים על כרוב, בכל צבע ובכל צורת הגשה. רגע אחרי שעפנו על הכרוב הצלוי של בר אילון במשימת המשפחות, הפכנו את העולם כדי להוציא ממנה את המתכון המדויק

פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

רוצים לתקתק ארוחת פסטה בריאה, אבל שתהיה מוקרמת ועשירה? הנה הפתרון: טוחנים בטטות מאודות עם נוזל קוקוס, ומקבלים רוטב שמנתי נהדר. למתכון

שבלולי שמרים שוקולד מריר ושקדים
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

זה השבוע השני שדיבורים על סערה שוטפים את ישראל, ואנחנו אומרים: למה לא לשטוף את הבית עם ריח מתקתק של אפייה? למתכון

מוח ברוטב אדום חריף
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

חברים וחברות, תכינו את החלות כי השגנו את המתכון לתבשיל המוח של יהודה עמר מ"מאסטר שף", ואין סיכוי שאתם לא מרימים סיר כזה בשבת הקרובה. למתכון

חמין פתיתים
צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב

חמין פתיתים של תום פרנץ, סלט עשבים ופיצוחים שיבוא נהדר לידו, סלט עגבניות חריף ומרענן של חיים כהן, וקינוח של קרם פרש עם תותים. 4 מתכונים שיעשו לכם את הסופ"ש

שייק וניל ובאונטי מושחת
צילום: שני בריל, בבושקה הפקות

אנחנו מציעים לכם להניח רגע בצד את כוסות התה והקפה כי נראה לנו שמצאנו את המשקה הכי מפנק לחורף הזה: מילקשייק וניל וקוקוס עם חטיפי באונטי שיחמם לכם את הלב באחריות. למתכון

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן