אוכל
אוכל טוב

רול חרגול: המסעדה שמגישה מינים פולשים ורוצה לשנות העולם

השף באן לאי כבר התרגל להכניס למנות הסושי שלו צמחי בר שאמו הייתה מגדלת בחווה המשפחתית בקונטיקט, אבל בשנים האחרונות הוא החליט לשנות כיוון. תחת ההגדרה של מטבח בר קיימא, הוא העיף מהמזווה שלו את האורז הלבן והטונה האדמה, והחל להגיש מנות בריאות יותר שמורכבות מסוגים שונים של מינים פולשים כמו סרטנים ירוקים וחרגולים

שחר שילוח | זווית | פורסם 19/09/16 11:46 
זבוב (צילום: ויקיפדיה)
"האוכל שלי הוא מכתב אהבה לאנושות" | צילום: ויקיפדיה