mako
פרסומת

4 מתכונים לארוחת שבת אחרונה של אוגוסט

זהו, אחרי ארוחת השישי הזאת חוזרים לשגרה, אז החלטנו להיפרד מחודש אוגוסט ומהחופש הגדול עם שורת להיטים שהילדים יעריכו (וגם כל שאר הסועדים): ספגטי מיטבולס של עומר מילר, שעועית ירוקה ברוטב עגבניות כמו בגן, סלט כרוב עם מיונז ובלונדיס לקינוח. נתראה בספטמבר

mako אוכל
פורסם:
ספגטי מיטבולס
ספגטי עם קציצות בשר | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
הקישור הועתק

ספגטי וקציצות

הוויכוח על איזה ספגטי עדיף - בולונז או קציצות - הוא ויכוח שבכל משפחה נגמר במסקנות אחרות, ובלי קשר אליו, הפעם נלך על גרסת כדורי הבשר המתובלים והרכים שיושבים ברוטב עגבניות פשוט וטעים (אתם כמובן מוזמנים לשלוט בעצמכם במידת החריפות שלו). קלאסיקה שבקלאסיקות.

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות
שעועית ירוקה ברוטב עגבניות | צילום: MariaKovaleva, ShutterStock

שעועית ירוקה ברוטב אדום

לכל בית (ולכל צהרון, בכל זאת) יש את הגרסה שלו לשעועית ברוטב אדום. מדובר בלהיט אצל ילדים ובאחלה דרך לגרום להם לאכול ירק מזין.

סלט כרוב ומיונז עם טיפ מדליק
סלט כרוב ומיונז עם טיפ מדליק | צילום: istockphoto, istockphoto

סלט כרוב ומיונז

זה לא סתם עוד סלט קולסלאו, זה כזה שפותר את אחת הבעיות הכי מרגיזות של הסלט הזה: השלולית המבאסת. ובכן, מה הטריק?השריה של רצועות הכרוב במלח. את ההסבר המלא תמצאו בקישור למתכון (וזה עובד גם על כרוב סגול דרך אגב, סתם שתדעו).

פרסומת

בלונדיס

מצד אחד יש כאן טעמים "בוגרים" - ברנדי וקפה, אבל מצד שני יש גם פקאן, נסיך האגוזים ושוקולד צ'יפס - ככה שכולם יכולים ליהנות.

בלונדיס שוקולד תפוז
בלונדיס שוקולד תפוז | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל