ספגטי וקציצות

הוויכוח על איזה ספגטי עדיף - בולונז או קציצות - הוא ויכוח שבכל משפחה נגמר במסקנות אחרות, ובלי קשר אליו, הפעם נלך על גרסת כדורי הבשר המתובלים והרכים שיושבים ברוטב עגבניות פשוט וטעים (אתם כמובן מוזמנים לשלוט בעצמכם במידת החריפות שלו). קלאסיקה שבקלאסיקות.

>> למתכון: ספגטי מיטבולס

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות (צילום: MariaKovaleva, ShutterStock)
שעועית ירוקה ברוטב עגבניות | צילום: MariaKovaleva, ShutterStock

שעועית ירוקה ברוטב אדום

לכל בית (ולכל צהרון, בכל זאת) יש את הגרסה שלו לשעועית ברוטב אדום. מדובר בלהיט אצל ילדים ובאחלה דרך לגרום להם לאכול ירק מזין.

>> למתכון: שעועת ירוקה ברוטב עגבניות

סלט כרוב ומיונז עם טיפ מדליק (צילום: Charles Islander, Istock)
סלט כרוב ומיונז עם טיפ מדליק | צילום: Charles Islander, Istock

סלט כרוב ומיונז

זה לא סתם עוד סלט קולסלאו, זה כזה שפותר את אחת הבעיות הכי מרגיזות של הסלט הזה: השלולית המבאסת. ובכן, מה הטריק?השריה של רצועות הכרוב במלח. את ההסבר המלא תמצאו בקישור למתכון (וזה עובד גם על כרוב סגול דרך אגב, סתם שתדעו).

>> למתכון: סלט כרוב ומיונז עם טיפ מדליק

בלונדיס

מצד אחד יש כאן טעמים "בוגרים" - ברנדי וקפה, אבל מצד שני יש גם פקאן, נסיך האגוזים ושוקולד צ'יפס - ככה שכולם יכולים ליהנות.

>> למתכון: בלונדיס שוקולד, קפה ופקאן

בלונדיס שוקולד תפוז (צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב)
בלונדיס שוקולד תפוז | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

_OBJ