

מרק פלפלים צלויים קר, גספצ'ו עם מרכיב אחד שכולם יאהבו אבל אף אחד לא יזהה, צזיקי כהלכתו, והכי חשוב: הסוד השמור שהופך עיסת ירקות קרה למרק קיצי משובח.4 מתכונים למרקים קרים


מתחילים בבישול האורז בשפע מי מלח, כמו שמבשלים פסטה, מסננים, ואז מוסיפים את הירוקים ומבשלים עוד קצת. מגישים עם יוגורט ושמן זית ונהנים מהחיים.למתכון: אורז יווני ירוק עם תרד ועשבי תיבול


מאחורי המראה הפשוט הזה מסתתרת עוגה מעולה שאי אפשר להפסיק ליישר, ואז לעקם כדי שיהיה צריך ליישר שוב (ויש גם גרסה פרווה).למתכון: עוגת בננות ומייפל


תירס צלוי על הגריל עם רוטב שמנתי חריף ונהדר, פולנטה מתירס טרי ומרק אחד שדורש המון עבודה, אבל אם הוא טוב לרושפלד הוא כנראה טוב גם לכם.3 מנות טעימות במיוחד שמכינים עם תירס מתוק


כשאנחנו שומעים "קציצות" אנחנו אוטומטית חושבים על בשר, או לכל היותר עוף. אז לא - היום אנחנו עם קציצות מדג בס, שהולכות להטריף לכם את השכל ולא רק בגלל שהן חריפות אש.למתכון: קציצות דג בס ברוטב חריף


תקראו לזה קציצות, לביבות או פלאפל, הכדורים הירוקים האלו כל כך טעימים, מזינים ומשביעים - שלמי בכלל אכפת השם. אפשר לטגן או לאפות.למתכון: פלאפל עדשים עם מנגולד ואגוזי מלך


והשבוע: גם עוף בסגנון תבית וגם קציצות בקר של בני סיידא, כי לא הצלחנו להתאפק - ויש גם סלט בריא ומרנין עם קינואה אדומה וסלט גזר שרץ מפה לאוזן והוא באמת משהו יחיד ומיוחד. ומה לקינוח? אוהו, שווה לחכות.למתכונים לשבת



