יש בחיים תופעות מעצבנות שנדמה שאין להן פתרון, וכאן מתחלקת האנושות לשני סוגים של בני אדם: הסוג שלנו, שמפסיק לחפש ומקבל את הדברים כמו שהם, והסוג הטוב מאיתנו – שלא מוותר. אמא אוסטרלית אחת שכובשת את הרשת בימים אלה עם טיפ סופר פשוט היא ללא ספק מהסוג השני והטוב יותר, ובזכותה גם אנחנו נגאל מאחת התופעות המרגיזות: גושי קרח על הגלידה שלנו.

בתור חובבי גלידה מושבעים תמיד יש בפריזר שלנו יותר מחבילה אחת. יש את הגלידה הפשוטה של הילדים, ואת הגלידה הטובה יותר של הגדולים, ואת הגלידה מהסוג הדל בקלוריות לימים שאנחנו מתמלאים רגשות אשמה וכמובן את הסוג הטוב באמת, אבל הוא בדרך כלל מתחסל תוך יומיים. טוב לנו עם שלל הגלידות במקפיא, אבל יוצא שכל חבילה מחזיקה זמן ארוך יותר, ובדרך כלל אחרי כשבוע, כשאנחנו פותחים אותן אנחנו מגלים שכבה מעצבנת של קריסטלי קרח שפוגעים גם בטעם וגם במרקם של הגלידה.

בעבר כבר התייחסנו כאן באוכל טוב לבעיה, והצענו לגולשים לאטום את הגלידה בניילון נצמד. הצענו, אבל לא יישמנו, מהסיבה הפשוטה שהטרחה התגלתה כרבה מדי. בטיפ החדש יש אפס טרחה, וזה מה שעושה אותו מושלם.
אז ככה: כדי למנוע את גושי הקרח על הגלידה שלכם כל מה שצריך הוא לאחסן אותה הפוך, עם המכסה כלפי מטה. כאמור, אותה אישה מאוסטרליה שיתפה את העולם בשיטה הזו לאחרונה, ומאז הרשת נחלקת לשניים: כאלה שהופתעו לגלות איזה פתרון פשוט יש להם ביד, וכאלה שכבר הכירו ומאחסנים כך את הגלידה מאז ומעולם. העיקרון פה ברור: כשמיכל הגלידה הפוך אין רווח בין הגלידה למכסה, ואין מקום לאוויר לח להיכנס ולהתגבש לקרח. 
אנחנו נתחיל להפוך את הגלידות שלנו מעתה והלאה, ואם גם אתם מאמצים את השיטה שימו לב לבדוק שהיא אכן סגורה היטב, כי טיפים לניקוי המקפיא – זה כבר פחות התחום שלנו.