מודים ומתוודים, יש לנו חולשה לעוגות פאי. אנחנו אוהבים את הצבעוניות, אוהבים את מערכת היחסים בין הבצק והמילוי ואוהבים את זה שאין גבול, אבל באמת אין גבול, למה שאפשר להכין. הכל כיד הדמיון הטובה עליכם, כמו שאומרים. 

במשך שנים יכולות האפייה שלנו התמקדו בסקאלה המצומצמת שבין עוגות בחושות לעוגות בחושות עם קרם, וחשבנו מסיבה כלשהי שפאי זה לכיתת המתקדמים, אבל אז קרה שיום אחד פשוט... ניסינו! אז מסתבר שמדובר באחד הדברים שבאמת קשה להרוס, והאתגר האמיתי הוא לבחור על מה הולכים: פירות, שוקולד, מתוק, מלוח והכי חשוב: איזה פילטר באינסטגרם הכי יחמיא לפאי שלנו.