ברור שלכל אחד ואחת יש את הדרך הייחודית שלהם לאכול מנות מסוימות (כן, אנחנו מדברים אליכם, אנשי החביתה וקטשופ). הרי לבני אדם אדם שונים יש טעמים ומנהגים שונים, תרבויות והעדפות אחרות, זה ברור. 

אבל הפעם אנחנו לא מתכוונים להעדפות כאלו או אחרות, תיבול שאופייני לחבל ארץ מסוים או שימוש בחומרי גלם ספציפיים - אלא ממש לפרקטיקה עצמה שבה אוכלים מנות או מאכלים מסוימים. זה קצת כמו האנשים שמערבבים את המילקי לפני שזוללים או אלה שמפרקים את האוראו לשניים, אוכלים את המילוי ורק אז את העוגיות. ובטח יש עוד אין ספור דוגמאות יצירתיות.

ובכן, קבלו את המאכלים שאימוץ טכניקה חדשה לאכילתם יעשה לכם חיים קלים יותר, נוחים יותר וברוב המקרים גם פחות מסובכים ומלוכלכים. במילים אחרות: איך יכול להיות שעד עכשיו לא אכלנו ככה בננה?!