אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
16.05.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

כולל שדרוג מטורף לפירה ובסיס פלא לעוגות בחושות עסיסיות ואווריריות מכל סוג שתרצו

צילום: דנה בר-אל שוורץ, אוכל טוב
סלמון ירקות צלויים יוגב ירוס
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

השבוע גילינו שההבדל בין סתם ירקות בתנור לירקות שחומים ומקורמלים טמון בפעולה אחת פשוטה. טיפ לשדרוג ירקות בתנור

אושפלאו: תבשיל אורז עם גזר ופרגיות
צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

איך מכינים סיר אושפלאו עסיסי בסיר אחד גדול? בקלות: משתמשים בקוביות פרגית, הרבה גפרורי גזר, תבלינים ואורז עגול. הכל מתבשל בשעה אחת, והרי לכם יופי של ארוחת ערב. למתכון: אושפלאו: תבשיל אורז עם גזר ופרגיות

טירמיסו מוכן
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

קיבלנו מאחת שיודעת מתכון שכולל מדריך מפורט להכנת טירמיסו. כל מה שאתם צריכים לדעת על הגבינה, הבישקוטים, האלכוהול והקפה של הקינוח המטריף הזה. המדריך המלא להכנת טירמיסו

פירה מטוגן
צילום: דנה בר-אל שוורץ, אוכל טוב

תגידו שלא צריך לגעת בפירה, כי למה לתקן משהו כל כך מוצלח? עכשיו נסו לטגן אותו עם חמאה ושמן זית ותודו שזה שדרוג מהמם. למתכון: פירה מטוגן

עוגת שוקולד תפוז
צילום: שרית נובק, אוכל טוב

איזו עוגה אתם רוצים - בננות, תפוחים, מייפל, שוקולד? לא משנה איזו בחושה תרצו להכין, בלילת הבסיס הזאת תסדר אתכם. למתכון: הבסיס לכל עוגה בחושה שתכינו

כרוב ממולא בסגנון גלילי
צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב

לכרוב ממולא יש משום מה מוניטין של מאכל מסובך להכנה, אבל האמת היא שכל אחד יכול, ואם נראה לכם שלא פשוט תעקבו אחרי הסרטון. למתכון: כרוב ממולא אורז ובשר

סלט פנצנלה
צילום: YuliiaHolovchenko, ShutterStock

הארוחה שלנו בסופ"ש הזה: סייניה של קבב, אורז וכרובית, סלט של ברוקולי טרי וחמוציות ועוד סלט אחד של עגבניות ולחם. וכמובן שיש גם עוגה טעימה לקינוח. 4 מתכונים לארוחת שבת

 

 

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן