
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
הסוד לפרגית עסיסית ומפוצצת טעם היא מרינדה טובה, והמרינדה הזאת פנטסטית ועשירה: סויה, מייפל, סרירצ'ה ועוד דברים טובים. למתכון: פרגיות במרינדה הכי טעימה בעולם

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב גילה לנו שיטה מדליקה להכין אורז בתנור. למתכון: אורז כתום בתנור

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
ארוחת השבת שלנו השבוע חלבית ומעולה: סלמון, תפודים בפרמזן, סלט הכל ועוגת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) עם תחתית כדורי שוקולד. למתכונים לשבת

צילום: נופר צור, mako אוכל
מכורים לנוטלה? טוב, גם אם לא - אתם תעופו על הפאי הזה של בצק פריך ומלא נוטלה. למתכון: פאי נוטלה ואגוזי לוז

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
אנחנו יודעים שחם בחוץ, אבל כשמדובר בכזה מרק קוסקוס מעולה זה לא משנה. למתכון: מרק צמחוני לקוסקוס

צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
העונה של מאסטר נגמרה, ולנו נשארו המתכונים והתיאבון. למתכוני גמר מאסטר שף




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן