אוכל
אוכל טוב

שקדי עגל: הסיפור מאחורי אחד מנתחי הבשר הכי מעניינים שיש

אתם רגילים לאכול אותם בשיפודיות ולרוב נמנעים מלהתעסק איתם בבית, אבל ניר עופר ממעדניית דלישס ממליץ לכם לחשב מסלול מחדש. שקדי עגל, אחד מחלקי הבקר הכי טעימים ונימוחים שיש, רק מחכים שתאמצו אותם על ברוסקטה, שיפוד ואפילו כשניצל מסוג קצת אחר. כך תעשו זאת נכון

ניר עופר, מעדניית דלישס | אוכל טוב | פורסם 16/08/16 07:49 
ברוסקטת שקדי עגל (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
ברוסקטה אחת כזאת ואנחנו צעד אחד מגן עדן | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב