אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
13.08.20

17 מתכונים מעולים לפיקניק

לא רוצים להתקהל תחת אותה קורת גג? בשביל זה אלוהים המציא את הפיקניק

צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב
קציצות טונה ב-5 מרכיבים
צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב

5 מרכיבים ו-15 דקות עבודה (פלוס טיגון) - ואתם מסודרים עם קציצות טונה נהדרות, שטעימות בכל טמפרטורה ובכל מצב. למתכון: קציצות טונה

זיטי אפוי של שי-לי ליפא
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

פשטידת פסטה וגבינות זה תמיד טעים, ואם מוסיפים לה רוטב עגבניות והופכים אותה לזיטי אז בכלל. למתכון: זיטי

נגיסי תירס
צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

בגלל שטיגנו את קציצות הטונה, את הנאגטס האלה נאפה. מבטיחים לכם שהם עדיין יהיו מעולים. למתכון: נאגטס תירס

לחמניות מרקו ממולאות
צילום: קרן אגם, אוכל טוב

כאילו שלחמניות מרקו כשלעצמן הן לא סיבה מספיק טובה למסיבה, הלכנו עוד צעד קדימה ומילאנו אותן במוצרלה. למתכון: לחמניות מרקו

קציצות עוף ובטטה
צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

אפשר להכין רוטב לקציצות המקסימות האלה, אבל כל כך כל כך לא צריך. מושלמות לנשנוש ישר מהקופסה. למתכון: קציצות עוף ובטטה

המתכון הכי טוב שלי: סלט ביצים
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

אם אתם מתכוונים לטייל שלוש שעות בשמש לפני האוכל אל תיקחו איתכם את הסלט הזה. בכל מקרה אחר - חובה. למתכון: סלט ביצים

סירניקי – לביבות גבינה משודרגות
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

המתכון הזה מלמד איך לשדרג את ההגשה של לביבות הסירניקי האלוהיות. בשקט בשקט נגיד לכם שבכלל לא חייבים לשדרג, הן מושלמות ככה. למתכון: לביבות גבינה

קרקר שיבולת שועל Knaeckebrot
צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

זה כבר כמה שנים שכל מי שמחשיב את עצמו משקיען אופה קרקרים במקום לקנות, ומאז שגילינו את המתכון הזה אנחנו מבינים למה. למתכון: קרקרים ביתיים

מסבחה של אפונה צהובה
צילום: בבושקה הפקות, אוכל טוב

משהו לנגב עם הקרקרים: כמו מסבחה רגילה, רק קלילה יותר, מאפונה צהובה שהתבשלה עד לריכוך מוחלט. קצת טחינה, נגיעות של חריף - אמריקה (או במקרה הזה יוון). למתכון: מסבחה אפונה צהובה

צ'יפס בטטה

בשביל צ'יפס בטטה מושלם צריך שני דברים: 1, טיגון בשמן עמוק, ו-2: ציפוי דקיק של קורנפלור, ששומר על הפריכות. למתכון: צ'יפס בטטה

צילום: אסף אמברם, אוכל טוב
סלט פתיתים עם אפונה וירוקים
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

מתכון לסלט פתיתים מהיר וטעים עד השמיים, עם אפונה, נענע, גבינת פטה ולימון כבוש. 20 דקות עבודה. למתכון: סלט פתיתים

לביבות בצל כרישה ושיבולת שועל, עלים בצד
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

מה שכיף בלביבות האלה, חוץ מהטעם ההורס, הוא שהן טעימות גם ביום שאחרי - אז אפשר להכין ולחסוך עבודה למחר. למתכון: לביבות כרישה וקוואקר

לחמניות בצל

לחמניות רכות וריחניות במיוחד, עם בצלים ופילטים של אנשובי. בילדים נתחשב ממש תכף. למתכון: לחמניות בצל

צילום: דניה ויינר, על השולחן
מאפינס יוגורט ובצל מטוגן
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

גדול עליכם שמרים? קבלו מאפינס זהובים, ריחניים ומלאי טעם - עם בצל מטוגן שהופך אותם למדהימים. למתכון: מאפינס בצל מטוגן

סלט חצילים של balaboosta
צילום: באדיבות הבלוג balaboosta

הוא טעים חם, הוא טעים קר, והוא מושלם עם המאפינס או הלחמניות של מקודם. ואגב, לא צריך לטגן. למתכון: סלט חצילים ברוטב עגבניות

מאפינס קוטג'
צילום: אסתי רותם, אוכל טוב

הילדים יעופו על זה: מאפינס פשוטים פשוטים, שאפשר להוסיף להם מה שרוצים ואפילו להפוך אותם למתוקים על הדרך. למתכון: מאפינס קוטג'

מאפי זיתים ומוצרלה קטנטנים
צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

מכירים "בית לזית"? אז קבלו את השדרוג המהמם שלו. אתם יכולים לקרוא לו "בית למוצרלה", אבל אל דאגה, הזיתים עדיין שם. למתכון: מאפי זיתים ומוצרלה קטנטנים

 

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן